Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 2155g522kcal29.5g41.6g10.8g53.4g
Pekoni, paistettu 733g3774kcal120.5g0g371.4g0g
Kananmuna kuoreton 603g861kcal75.4g1.8g61.9g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g647g2134kcal161.6g0g168.1g6.5g
Maito, Kevyt862g397kcal27.6g41.4g12.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15374kcal829.2g169.6g1250.2g119.8g
Valittu annoskoko5000g7687kcal414.6g84.8g625.1g59.9g
Annoskoko puolitettuna2500g3843kcal207.3g42.4g312.6g30g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352018