Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 2577g719kcal58.5g74.7g5.2g56.7g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1031g3505kcal20.6g30.9g360.8g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g258g954kcal61.9g0.3g79.9g0g
Oliiviöljy 232g2051kcal0g0g232g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g26g25kcal0.3g4.7g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g26g232kcal0g0g25.8g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g851g1378kcal216g0.9g57g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17726kcal714.6g223g1521.4g113.4g
Valittu annoskoko5000g8863kcal357.3g111.5g760.7g56.7g
Annoskoko puolitettuna2500g4432kcal178.7g55.8g380.4g28.4g
Arvot/100g100g177kcal7.1g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352096