Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2089g611kcal19.6g94g8.4g39.7g
Jauheliha, sika-nauta 983g2176kcal172g0g167.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)455g159kcal4.5g31.4g2.3g6.4g
Kesäkurpitsa737g125kcal2.9g18.4g4.4g5.2g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour246g737kcal8.4g10.6g73.7g2.5g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa491g1474kcal113g0g113g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10567kcal640.8g308.8g737.8g107.6g
Valittu annoskoko5000g5283kcal320.4g154.4g368.9g53.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2642kcal160.2g77.2g184.5g26.9g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352148