Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)891g588kcal133.6g0g6.2g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 891g116kcal10g8.7g1.8g10.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen297g59kcal1.8g11.3g0.9g4.2g
Herne 594g409kcal30g55.6g2.4g18.4g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 297g209kcal2.1g43.7g1.1g3.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1188g762kcal38g57.2g41.6g0.1g
Sokeri 30g121kcal0g29.7g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 475g127kcal1.9g6.8g3.4g8.6g
Kananmuna, keitetty 327g466kcal40.8g1g33.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5714kcal516.4g428g181.8g90.2g
Valittu annoskoko5000g2857kcal258.2g214g90.9g45.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1428kcal129.1g107g45.5g22.6g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352170