Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale667g2133kcal80g0g200g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 2740g664kcal37.5g52.9g13.7g67.9g
Oivariini, 80 normaalisuolainen50g362kcal0.5g0.5g40.2g0g
Maito, Kevyt813g374kcal26g39g12.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 411g516kcal45.2g1.1g37.1g0g
Mozzarella juustoraaste, valio320g927kcal83.1g0g67.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9950kcal544.6g187g740.6g135.8g
Valittu annoskoko5000g4975kcal272.3g93.5g370.3g67.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2488kcal136.2g46.8g185.2g34g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412