Keltainen kalakastike

Kuullota sipulit voissa, lisää kala isoina paloina.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kurkumalla, paprikalla ja tillillä.

Lisää kerma ja hauduta kypsäksi.

Jos haluat tukevamman mössön, anna nesteen haihtua melkein kokonaan.

On hyvää esim.

kukkismuussin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra2660g2128kcal452.1g26.6g26.6g0g
Sipuli (kuorittu)911g246kcal11.8g43.7g1.8g15.5g
Voi, 1 tl, 5 g299g2184kcal3g3g239.4g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1130g3843kcal22.6g33.9g395.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16802kcal979g214.4g1326.8g31g
Valittu annoskoko5000g8401kcal489.5g107.2g663.4g15.5g
Annoskoko puolitettuna2500g4201kcal244.8g53.6g331.7g7.8g
Arvot/100g100g168kcal9.8g2.1g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352573