Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2211g1684kcal41.6g342.8g4.4g22.1g
Sipuli (kuorittu)614g166kcal8g29.5g1.2g10.4g
Paprika, punainen307g79kcal2.8g14.1g1.2g6.1g
Valkosipuli 25g27kcal1.9g4g0.1g0.5g
Nakki, keskiarvo 1843g4298kcal210.1g21.4g379.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12506kcal528.8g823.6g773g78.6g
Valittu annoskoko5000g6253kcal264.4g411.8g386.5g39.3g
Annoskoko puolitettuna2500g3126kcal132.2g205.9g193.3g19.7g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686