JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2811g4667kcal534.1g0g281.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl803g683kcal11.2g35.3g56.2g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras261g697kcal22.2g133.7g2.6g35g
Sipuli (kuorittu)602g163kcal7.8g28.9g1.2g10.2g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl466g610kcal60.6g2.3g40.1g0g
Oregano, kuivattu 8g25kcal0.9g1.7g0.8g3.4g
Paprikajauhe 12g39kcal1.8g2.2g1.6g4.5g
Maustepippuri, annos 1g4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13835kcal1282.2g418.6g767.6g107.6g
Valittu annoskoko5000g6918kcal641.1g209.3g383.8g53.8g
Annoskoko puolitettuna2500g3459kcal320.6g104.7g191.9g26.9g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354927