Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)1358g4753kcal183.3g890.8g39.4g43.5g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1222g522kcal41.3g58.7g12.2g0g
Sipuli (kuorittu)149g40kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl473g624kcal61.9g1.4g39.2g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)244g880kcal56.2g0g73.3g0g
Paprika punainen 163g48kcal1.5g7.3g0.7g3.1g
Purjosipuli, annos 20g54g10kcal1g1.3g0.1g1.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g204g41kcal1.2g7.7g0.6g2.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1086g3482kcal290.8g0g260.1g0g
Ketsuppi, Pirkka46g49kcal0.5g11.5g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20899kcal1279.2g1971.8g851.8g107.4g
Valittu annoskoko5000g10450kcal639.6g985.9g425.9g53.7g
Annoskoko puolitettuna2500g5225kcal319.8g493g213g26.9g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.7g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355158