Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino665g2260kcal152.9g352.3g24.6g39.9g
Sipuli (kuorittu)413g112kcal5.4g19.8g0.8g7g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 830g1216kcal121.7g146.4g7.3g32.3g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g1032g1135kcal31g33g103.2g0g
Kananmuna kuoreton 454g648kcal56.8g1.4g46.6g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 718g741kcal24.8g129.3g7.6g20.8g
Raejuusto, Milbona, Lidl826g743kcal132.1g20.6g16.5g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g62g508kcal0g0g61.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14726kcal1049.4g1405.6g537g200g
Valittu annoskoko5000g7363kcal524.7g702.8g268.5g100g
Annoskoko puolitettuna2500g3681kcal262.4g351.4g134.3g50g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355347