Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)171g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g1370g1808kcal287.7g0g68.5g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g1370g2726kcal274g0g178.1g0g
Margariini, Pirkka8.6g62kcal0.1g0.1g6.8g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g8.6g77kcal0g0g8.6g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli343g1027kcal12.3g14.4g102.7g0g
Vesi1027g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%685g1096kcal18.5g18.5g102.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13685kcal1189.6g82.4g935.4g5.8g
Valittu annoskoko5000g6842kcal594.8g41.2g467.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna2500g3421kcal297.4g20.6g233.9g1.5g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355720