Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g2781g473kcal52.8g58.4g5.6g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1236g4203kcal24.7g37.1g432.6g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g983g3833kcal285g19.7g285g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17016kcal725g230.4g1446.4g0g
Valittu annoskoko5000g8508kcal362.5g115.2g723.2g0g
Annoskoko puolitettuna2500g4254kcal181.3g57.6g361.6g0g
Arvot/100g100g170kcal7.2g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355931