Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu626g789kcal68.9g1.9g56.3g0g
Sokeri 887g3600kcal0g885.9g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1017g285kcal6.1g60.5g2g25.4g
Vehnäjauho puolikarkea 764g2622kcal77.9g535g9.2g26.7g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen522g3756kcal0g0g417.3g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g261g1878kcal2.6g2.6g208.7g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g261g652kcal36.5g8.9g52.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g652g2608kcal0g652.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g42kcal0g10.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g32462kcal384g4314.4g1491.4g104.2g
Valittu annoskoko5000g16231kcal192g2157.2g745.7g52.1g
Annoskoko puolitettuna2500g8116kcal96g1078.6g372.9g26.1g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.1g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081