Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1559g936kcal23.4g202.7g1.6g14g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2079g3451kcal395g0g207.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1040g3432kcal20.8g31.2g363.8g0g
Sipuli (kuorittu)260g70kcal3.4g12.5g0.5g4.4g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 26g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl26g234kcal0g0g26g0g
Mustapippuri 10g29kcal1.1g4g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16303kcal887.4g500.8g1200.2g42.4g
Valittu annoskoko5000g8152kcal443.7g250.4g600.1g21.2g
Annoskoko puolitettuna2500g4076kcal221.9g125.2g300.1g10.6g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357793