Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra3604g2883kcal612.6g36g36g0g
Voi 451g3268kcal5.4g1.8g366.2g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g180g1047kcal39.5g17.1g91.2g18.7g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g270g1549kcal47.8g18.9g134.1g31.9g
Kananmuna kuoreton 496g707kcal61.9g1.5g50.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18905kcal1534.4g150.6g1356.6g101.2g
Valittu annoskoko5000g9453kcal767.2g75.3g678.3g50.6g
Annoskoko puolitettuna2500g4726kcal383.6g37.7g339.2g25.3g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136