Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona2762g1879kcal337g107.7g5.5g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)1381g2624kcal62.2g221g165.7g0g
Karpalo, pakaste553g122kcal2.2g19.3g3.9g18.2g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g276g1185kcal209.9g9.7g30.4g0g
Liivate 28g96kcal23.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11812kcal1270g715.4g411g36.4g
Valittu annoskoko5000g5906kcal635g357.7g205.5g18.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2953kcal317.5g178.9g102.8g9.1g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.2g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358567