Tortillapohja

Sekoita ainekset keskenään kimmoisaksi taikinaksi.

Muotoile tangoksi, jaa 10 osaan ja pyörittele palloiksi.

Anna pullien levätä muovin alla valmistaessasi haluamasi täytteen.

Kauli pullat paistinpannun kokoisiksi pyöreiksi levyiksi.

Paista tortillat kuivalla pannulla molemmin puolin niin, että tortilla saa rusehtavia pilkkuja.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2957g10146kcal301.3g2069.9g35.5g103.5g
Rypsiöljy 372g3292kcal0g0g372.2g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Vesi1654g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g26875kcal602.6g4139.8g815.4g207g
Valittu annoskoko5000g13438kcal301.3g2069.9g407.7g103.5g
Annoskoko puolitettuna2500g6719kcal150.7g1035g203.9g51.8g
Arvot/100g100g269kcal6g41.4g8.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358585