PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 475g139kcal4.5g21.4g1.9g9g
Paprika keltainen 475g143kcal4.5g24.2g0.9g9.5g
Sipuli 317g96kcal4g15.2g0.6g5.4g
Valkosipuli 95g103kcal7.5g15.5g0.6g2g
Oliiviöljy 95g840kcal0g0g94.9g0g
Riisi puuroutuva 791g2709kcal47.9g598.1g5.5g18.2g
Vesi1899g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g633g380kcal5.7g32.9g25.3g1.9g
Kasvisliemikuutio 63g193kcal6g8.5g14.9g1g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g95g374kcal30.4g0g27.5g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g63g64kcal0g13.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10077kcal221g1458.2g344.2g94g
Valittu annoskoko5000g5039kcal110.5g729.1g172.1g47g
Annoskoko puolitettuna2500g2519kcal55.3g364.6g86.1g23.5g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358816