Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2128g4712kcal372.3g0g361.7g0g
Vehnälese, Liperin mylly532g761kcal79.8g47.9g29.3g292.6g
Kananmuna kuoreton 878g1252kcal109.7g2.6g90g0g
Kidneypapu, suolaliemessä1356g1492kcal105.8g244.1g6.8g108.5g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl106g883kcal0g0g106.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18198kcal1335.2g589.2g1188.4g802.2g
Valittu annoskoko5000g9099kcal667.6g294.6g594.2g401.1g
Annoskoko puolitettuna2500g4550kcal333.8g147.3g297.1g200.6g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540