Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 67g590kcal0g0g66.7g0g
Sipuli (kuorittu)238g64kcal3.1g11.4g0.5g4g
Valkosipuli 19g21kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Paprika, punainen119g31kcal1.1g5.5g0.5g2.4g
Oregano, kuivattu 2.4g7.3kcal0.3g0.5g0.2g1g
Basilika, kuivattu 2.4g6.1kcal0.3g0.5g0.1g1g
Timjami 2.4g6.7kcal0.2g0.6g0.2g0.9g
Sokeri 10g39kcal0g9.5g0g0g
Mustapippuri 4.8g13kcal0.5g1.8g0.2g1.3g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1905g381kcal24.8g57.1g3.8g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1191g298kcal15.5g50g2.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 476g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g476g1438kcal90.5g1g119g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g476g762kcal10g18.1g71.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7311kcal295.6g318.2g530.2g22g
Valittu annoskoko5000g3656kcal147.8g159.1g265.1g11g
Annoskoko puolitettuna2500g1828kcal73.9g79.6g132.6g5.5g
Arvot/100g100g73kcal3g3.2g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950