Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)2551g3316kcal535.7g12.8g127.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton64g13kcal0.2g1g0g0.1g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.3g12kcal0.5g1.6g0.1g1.1g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g850g1097kcal35.7g43.4g85g0g
Juustoraaste emmental punaleima1063g4145kcal308.2g0g318.9g0g
Tilli, tuore 319g96kcal11.8g2.9g2.6g6.7g
Ruohosipuli 128g29kcal1.8g2.2g0.8g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17416kcal1787.8g127.8g1070g22g
Valittu annoskoko5000g8708kcal893.9g63.9g535g11g
Annoskoko puolitettuna2500g4354kcal447g32g267.5g5.5g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096