Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g1460g3943kcal255.5g0g321.3g0g
Sipuli 672g203kcal8.4g32.2g1.3g11.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g204g151kcal9.2g26.4g0.4g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g105g326kcal17.9g56.8g3g13.7g
Vesi, vesijohtovesi 2336g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g164g147kcal4.9g5.7g11.4g1.1g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g58g526kcal0g0g58.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10592kcal591.8g242.2g791.6g52.4g
Valittu annoskoko5000g5296kcal295.9g121.1g395.8g26.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2648kcal148g60.6g197.9g13.1g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364390