Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g1311g3631kcal23.7g982.7g2g87.8g
Saksanpähkinä 2913g19814kcal428.2g96.1g1899.5g463.2g
Kookoshiutale 510g3369kcal41.4g32.6g328.9g83.1g
Hunaja 219g722kcal1.1g176.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g29g106kcal1g23.2g1g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g55282kcal990.8g2622.2g4462.8g1268.2g
Valittu annoskoko5000g27641kcal495.4g1311.1g2231.4g634.1g
Annoskoko puolitettuna2500g13821kcal247.7g655.6g1115.7g317.1g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364742