Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1899g3229kcal379.9g0g189.9g0g
Oliiviöljy 67g588kcal0g0g66.5g0g
Voi 67g482kcal0.8g0.3g54g0g
Sipuli 261g79kcal3.3g12.5g0.5g4.4g
Valkosipuli 33g36kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Paprika punainen 404g118kcal3.8g18.2g1.6g7.7g
Tomaattimurska 1899g558kcal10.6g100.7g3.8g36.1g
Tomaattisose tomaattipyree 143g108kcal6.4g18.4g0.3g1.4g
Soijakastike 171g103kcal8.8g16.2g0.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g24g27kcal0.2g5.5g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g27kcal1g3.6g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10711kcal834.8g361.6g634.4g105.6g
Valittu annoskoko5000g5355kcal417.4g180.8g317.2g52.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2678kcal208.7g90.4g158.6g26.4g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364883