Nikon täytetty paprika

Murenna feta murusiksi kulhoon, lisää aurinkokuivattuja tomaattisiivuja ja pinaatin lehtiä.

Leikkaa ja survo saksilla karkeaksi massaksi.

Leikkaa paprikan hattu irti, puhdista sisältä ja täytä survosmassalla.

Ripaus pastaraastetta päälle ja uuniin tai grilliin pariksi kymmeneksi minuutiksi asettumaan..

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Nikke72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3774g1105kcal35.5g169.8g15.1g71.7g
Pinaatti 472g63kcal7.6g1.9g1.4g6.1g
Feta juusto (Filos), annos 20g377g1042kcal62.3g2.6g86.8g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 377g858kcal19.1g66.2g53.1g21.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6134kcal249g481g312.8g199.4g
Valittu annoskoko5000g3067kcal124.5g240.5g156.4g99.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1534kcal62.3g120.3g78.2g49.9g
Arvot/100g100g61kcal2.5g4.8g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365393