Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g963g2841kcal134.8g9.6g250.4g5.8g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g1238g322kcal13.6g38.4g2.5g0g
Maustepippuri, annos 1g33g1kcal0g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2752g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6328kcal296.8g96g506.4g11.6g
Valittu annoskoko5000g3164kcal148.4g48g253.2g5.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1582kcal74.2g24g126.6g2.9g
Arvot/100g100g63kcal3g1g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365421