Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g1243g733kcal74.6g52.2g24.9g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras207g553kcal17.6g106.1g2.1g27.8g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g2762g3840kcal524.9g0g193.4g0g
Sipuli (kuorittu)311g84kcal4g14.9g0.6g5.3g
Valkosipuli 104g112kcal8.2g16.9g0.6g2.2g
Kananmuna kuoreton 304g434kcal38g0.9g31.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl69g622kcal0g0g69.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12755kcal1334.6g382g643.6g70.6g
Valittu annoskoko5000g6378kcal667.3g191g321.8g35.3g
Annoskoko puolitettuna2500g3189kcal333.7g95.5g160.9g17.7g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366111