Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)114g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g3g0.1g0.4g
Oliiviöljy 32g281kcal0g0g31.8g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g886g372kcal14.2g76.2g0.9g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g1022g1125kcal235.1g0g20.4g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g227g286kcal55.4g10.9g2.5g0g
Kesäkurpitsa341g58kcal1.4g8.5g2g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g295g83kcal1.8g17.6g0.6g7.4g
Purjosipuli 454g104kcal8.2g10.9g0.9g9.5g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore9g2.3kcal0g0.8g0g0g
Mustapippuri 2.3g6.4kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Persilja 9g2.5kcal0.1g0.1g0g0.7g
Vesi1590g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4739kcal638.6g268.8g119g45.8g
Valittu annoskoko5000g2369kcal319.3g134.4g59.5g22.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1185kcal159.7g67.2g29.8g11.5g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367010