Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)479g1713kcal67g334.9g10.5g23.9g
Vesi718g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1914g2643kcal358.9g0g134g0g
Sipuli (kuorittu)574g155kcal7.5g27.6g1.1g9.8g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl215g1938kcal0g0g215.3g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g1077g2907kcal101.2g495.2g49.5g39.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18711kcal1069.2g1715.4g820.8g147g
Valittu annoskoko5000g9355kcal534.6g857.7g410.4g73.5g
Annoskoko puolitettuna2500g4678kcal267.3g428.9g205.2g36.8g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367657