Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 922g270kcal8.7g41.5g3.7g17.5g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g380g1310kcal79.7g239.2g3.8g60.7g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g146g1294kcal0g0g146.4g0g
Sieni tatti, hapero 1627g450kcal29.8g47.2g8.1g30.9g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g163g482kcal10.7g94.4g6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1085g1735kcal29.3g29.3g162.7g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g380g1493kcal121.5g0g110.1g0g
Sipuli 298g90kcal3.7g14.3g0.6g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14248kcal566.8g931.8g882.8g228.4g
Valittu annoskoko5000g7124kcal283.4g465.9g441.4g114.2g
Annoskoko puolitettuna2500g3562kcal141.7g233g220.7g57.1g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368144