Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 311g1139kcal32.6g233g3.2g16.5g
Kananmuna kuoreton 685g976kcal85.6g2.1g70.2g0g
Sipuli (kuorittu)498g134kcal6.5g23.9g1g8.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g22g23kcal1.7g3.6g0.1g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2489g4132kcal472.9g0g248.9g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g996g2718kcal199.1g10g209.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18246kcal1596.8g545.2g1065g50.8g
Valittu annoskoko5000g9123kcal798.4g272.6g532.5g25.4g
Annoskoko puolitettuna2500g4562kcal399.2g136.3g266.3g12.7g
Arvot/100g100g183kcal16g5.5g10.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368233