Sitruunainen kesäkurpitsakastike pastalle

Valmista kastike samalla, kun kypsennät pastaa.

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista raastetta muutama minuutti tai kunnes ne saavat vähän väriä.

Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä.

Lisää herneet ja kerma.

Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti.

Lisää sitruunankuori ja -mehu ja murennettu fetajuusto.

Yhdistä valutettuun pastaan.

-Lähde: Yhteishyvä Ruoka 07/2013

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1805g326kcal10.1g45.1g7.2g12.6g
Oliiviöljy 126g1117kcal0g0g126.4g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 18g51kcal2g6.9g0.6g4.8g
Herne 903g622kcal45.7g84.5g3.6g28g
Kuohukerma,valio,2dl903g3069kcal18.1g27.1g315.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 451g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton90g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Fetajuusto (Rainbow), annos 100g677g1895kcal108.3g6.8g155.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14197kcal369g343.6g1218.8g91g
Valittu annoskoko5000g7099kcal184.5g171.8g609.4g45.5g
Annoskoko puolitettuna2500g3549kcal92.3g85.9g304.7g22.8g
Arvot/100g100g142kcal3.7g3.4g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368327