Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 90g656kcal1.1g0.4g73.5g0g
Sipulikuutiot Apetit301g78kcal3.6g14.5g0.6g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g60g181kcal9.6g4.2g13.9g0g
Maustepippuri, annos 1g30g0.9kcal0g0g0.3g0g
Poronpaisti 3012g5484kcal928.3g0g193.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1506g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12799kcal1885.2g38.2g564g0g
Valittu annoskoko5000g6400kcal942.6g19.1g282g0g
Annoskoko puolitettuna2500g3200kcal471.3g9.6g141g0g
Arvot/100g100g128kcal18.9g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368478