Kana-kasviskeitto

Kuori ja pilko perunat ja 3 porkkanaa ja keitä kypsiksi.

Kuori 1 sipuli.

Paista 1rkl oliiviöljyssä kananpojan paistisuikaleet ja sipuli pannulla ja lisää ne kypsinä keittoon.

Lisää sitten pakastevihannekset ja -maissit ja lämmitä keitto.

Lopuksi sekoita fond du chef liemihyytelö pieneen määrään keitettyä vettä ja lisää keittoon.

Lisäksi voit maustaa esim.

Herbamare -yrttisuolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3309 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g2569g1927kcal48.8g411g5.1g25.7g
Porkkana 302g99kcal1.9g16.8g0.6g7.7g
Sipuli 166g50kcal2.1g8g0.3g2.8g
Oliiviöljy 21g187kcal0g0g21.2g0g
Kariniemen kananpojan paistisuikaleet hunajamarinadissa 800g (Kariniemi), annos 200g1209g1813kcal200.7g3.6g108.8g0g
Vihannessekoitus,Kesäpöytä (Apetit), annos 125g378g132kcal10.2g17.8g1.9g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g302g375kcal9.1g77.4g1.8g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g45g27kcal1.1g2.3g3.2g0.4g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g7.6g1.7kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9224kcal547.8g1074.4g285.8g73.2g
Valittu annoskoko5000g4612kcal273.9g537.2g142.9g36.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2306kcal137g268.6g71.5g18.3g
Arvot/100g100g92kcal5.5g10.7g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368638