Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 1137g308kcal35.5g12.1g9.1g18.2g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g1253g4975kcal275.7g0g413.6g0g
Pinjansiemenet, Parrots1034g6408kcal299.7g134.4g568.5g38.2g
Valkosipuli 168g182kcal13.3g27.4g1g3.5g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g1408g12674kcal0g0g1408.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g49096kcal1248.4g347.8g4801g119.8g
Valittu annoskoko5000g24548kcal624.2g173.9g2400.5g59.9g
Annoskoko puolitettuna2500g12274kcal312.1g87g1200.3g30g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.5g48g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368640