Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)988g267kcal12.8g47.4g2g16.8g
Kinkkusuikale, Portti1581g1976kcal268.8g6.3g110.7g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1976g474kcal35.6g59.3g9.9g37.5g
Keltuainen, 20g, annos 20g59g38kcal2.1g0.1g14.8g0g
Parmesan formaggio da pasta395g1806kcal158.1g0g130.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9123kcal954.8g226.2g535.6g108.6g
Valittu annoskoko5000g4562kcal477.4g113.1g267.8g54.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2281kcal238.7g56.6g133.9g27.2g
Arvot/100g100g91kcal9.5g2.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369238