Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 428g130kcal5.4g20.6g0.9g7.3g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1578g2619kcal299.8g0g157.8g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g659g494kcal27g82.3g5.3g0g
Porkkana 264g86kcal1.6g14.7g0.5g6.7g
Tomaatti 329g75kcal1.8g11.4g1g4.6g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g33g30kcal1g1.2g2.3g0.2g
Oliiviöljy 46g408kcal0g0g46.1g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g1647g5435kcal263.5g1021.1g32.9g98.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18587kcal1202.8g2308g493.8g235.8g
Valittu annoskoko5000g9294kcal601.4g1154g246.9g117.9g
Annoskoko puolitettuna2500g4647kcal300.7g577g123.5g59g
Arvot/100g100g186kcal12g23.1g4.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369716