Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman2670g4539kcal320.4g0g267g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g334g1235kcal46.4g242g8.3g13.7g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g1001g2804kcal23g35g280.4g0g
Kananmuna kuoreton 734g1048kcal91.8g2.2g75.3g0g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Mineraalisuola keskiarvo 33g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19431kcal972.6g586.4g1263.2g35.4g
Valittu annoskoko5000g9716kcal486.3g293.2g631.6g17.7g
Annoskoko puolitettuna2500g4858kcal243.2g146.6g315.8g8.9g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370144