Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2232g737kcal73.7g109.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1036g3556kcal105.6g725.4g12.4g36.3g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g16g50kcal1.8g9.6g1.1g4.5g
Vanilliinisokeri, teelusikka16g64kcal0g15.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 526g751kcal65.8g1.6g53.9g0g
Mustikka metsä- 957g421kcal4.8g61.2g5.7g31.6g
Hermesetas -neste32g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu159g96kcal1.6g7.2g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11402kcal508.2g1872.4g159g145g
Valittu annoskoko5000g5701kcal254.1g936.2g79.5g72.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2851kcal127.1g468.1g39.8g36.3g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321