Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g856g1455kcal171.2g0g85.6g0g
Mineraalisuola keskiarvo 3.9g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g11g0.3kcal0g0g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g21g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g128g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g1070g856kcal16g71.7g53.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)21g56kcal2.8g2.6g3.9g0.1g
Parmesaani (Joku), annos 30g60g230kcal14.4g0g19.8g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g282g771kcal56.5g2.8g62.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 428g150kcal19.8g8.3g1.3g10.7g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)193g1387kcal0g0g154.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1284g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g642g2195kcal44.3g500.7g2.6g8.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14270kcal653.4g1185g767g42.6g
Valittu annoskoko5000g7135kcal326.7g592.5g383.5g21.3g
Annoskoko puolitettuna2500g3568kcal163.4g296.3g191.8g10.7g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.9g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370924