Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka2584g4341kcal516.8g0g258.4g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%646g775kcal18.7g29.1g64.6g0g
Korppujauho (Pirkka)323g1156kcal45.2g226.1g7.1g16.1g
Sipuli (kuorittu)969g262kcal12.6g46.5g1.9g16.5g
Rypsiöljy 90g800kcal0g0g90.4g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl388g508kcal50.4g1.9g33.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15684kcal1287.4g607.2g911.4g65.2g
Valittu annoskoko5000g7842kcal643.7g303.6g455.7g32.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3921kcal321.9g151.8g227.9g16.3g
Arvot/100g100g157kcal12.9g6.1g9.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370949