Porokastike

Paista poro omassa rasvassaan, lisää joukkoon sipuli.

Sekoita jauhot n. 0.5dl kylmää vettä, ja sekoita seos poron ja sipulin joukkoon.

Lisää loput vedestä (lisää/poista vesimäärästä oman maun mukaan).

Laita beef fond kattilaan mukaan, hyppysellinen sormisuolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Anna hautua hiljalleen kannen alla n.40min.

(Vaihtoehtoisesti tee tavallinen ruskeakastike, mutta lisää rasvan kalorit mukaan!)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 2632g3352kcal567.4g0g118.4g0g
Sipuli (kuorittu)658g178kcal8.6g31.6g1.3g11.2g
Vehnäjauho puolikarkea 263g903kcal26.8g184.2g3.2g9.2g
Vesi, vesijohtovesi 1316g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g132g118kcal3.9g4.6g9.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9103kcal1213.4g440.8g264.2g42.6g
Valittu annoskoko5000g4551kcal606.7g220.4g132.1g21.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2276kcal303.4g110.2g66.1g10.7g
Arvot/100g100g91kcal12.1g4.4g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372202