Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 328g99kcal3.1g16.7g0.7g6.6g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Chili paprika punainen148g59kcal3g13.3g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g164g59kcal1g3.6g1.8g4.6g
Vesi, vesijohtovesi 657g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 36g110kcal3.4g4.9g8.5g0.6g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g3283g1248kcal36.1g272.5g3.3g52.5g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)328g542kcal9.9g13.1g49.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4258kcal114.2g652.6g127.4g130.2g
Valittu annoskoko5000g2129kcal57.1g326.3g63.7g65.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1064kcal28.6g163.2g31.9g32.6g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372792