Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1447g2065kcal180.9g4.3g148.4g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g132g1.8kcal0g0.4g0g0.3g
Leivinjauhe33g58kcal1.7g12.4g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 197g677kcal20.1g138.2g2.4g6.9g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g66g92kcal9.2g9.2g2.2g31.6g
Vehnänalkio 33g119kcal9.7g10.2g3.3g4.6g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2434g1363kcal206.9g121.7g4.9g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss658g225kcal6.6g27g5.3g24.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9200kcal870.2g646.8g333g135.8g
Valittu annoskoko5000g4600kcal435.1g323.4g166.5g67.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2300kcal217.6g161.7g83.3g34g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983