Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g2299g3793kcal459.8g0g229.9g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1724g414kcal31g51.7g8.6g32.8g
Sipuli (kuorittu)287g78kcal3.7g13.8g0.6g4.9g
Margariini 80% keskiarvo115g816kcal0.3g0.2g92g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)575g948kcal17.2g23g86.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12098kcal1024g177.4g834.6g75.4g
Valittu annoskoko5000g6049kcal512g88.7g417.3g37.7g
Annoskoko puolitettuna2500g3025kcal256g44.4g208.7g18.9g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373461