Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g1667g5750kcal130g650g281.7g33.3g
Kanttarelli, tuore, annos 100g877g211kcal15.8g26.3g4.4g16.7g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus219g768kcal30.7g1.1g70.2g0g
Oivariini vähärasvainen22g121kcal0.2g0.2g13.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 877g2896kcal17.5g26.3g307g0g
Kananmuna kuorineen punnittu483g608kcal53.1g1.4g43.4g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g219g765kcal15.4g43.9g59.2g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g439g658kcal70.2g4.4g39.5g0g
Purjosipuli 197g45kcal3.6g4.7g0.4g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g23642kcal673g1516.6g1638g108.2g
Valittu annoskoko5000g11821kcal336.5g758.3g819g54.1g
Annoskoko puolitettuna2500g5910kcal168.3g379.2g409.5g27.1g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373697