Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton2857g3057kcal660g0g42.9g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)1429g2143kcal228.6g57.1g114.3g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)214g1543kcal0g0g171.4g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g314g1207kcal75.4g0g103.7g0g
Maustepippuri, annos 1g36g1.1kcal0g0g0.4g0g
Ruohosipuli 150g34kcal2.1g2.6g0.9g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15970kcal1932.2g119.4g867.2g7.2g
Valittu annoskoko5000g7985kcal966.1g59.7g433.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3992kcal483.1g29.9g216.8g1.8g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375153