Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g3922g5608kcal784.3g0g274.5g0g
Kananmuna kuoreton 588g839kcal73.5g1.8g60.3g0g
Lanttu 490g141kcal4.9g22.5g1.5g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13177kcal1725.4g48.6g672.6g17.6g
Valittu annoskoko5000g6588kcal862.7g24.3g336.3g8.8g
Annoskoko puolitettuna2500g3294kcal431.4g12.2g168.2g4.4g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375893