Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2927g966kcal96.6g143.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1171g4018kcal119.3g819.7g14.1g41g
Rypsiöljy 252g2226kcal0g0g251.8g0g
Kananmuna kuoreton 498g710kcal62.2g1.5g51g0g
Sokeri 146g594kcal0g146.2g0g0g
Suola, annos 3g5.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17028kcal556.2g2221.6g633.8g82g
Valittu annoskoko5000g8514kcal278.1g1110.8g316.9g41g
Annoskoko puolitettuna2500g4257kcal139.1g555.4g158.5g20.5g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071