Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3319g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 24g74kcal2.3g3.3g5.7g0.4g
Kaali, valkokaali221g47kcal2.7g7.5g0.4g4.6g
Sipuli (kuorittu)221g60kcal2.9g10.6g0.4g3.8g
Parsakaali pakaste Rainbow664g133kcal19.9g13.3g0g16.6g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g332g1006kcal79.7g161g3.7g38.2g
Flora ruokakerma 15%155g232kcal3.1g3.9g23.2g0g
Rypsiöljy 44g391kcal0g0g44.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.7g8.1kcal0.6g1.3g0g0.2g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g11g7.7kcal0.4g0.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3917kcal223.2g402.6g156.4g127.6g
Valittu annoskoko5000g1959kcal111.6g201.3g78.2g63.8g
Annoskoko puolitettuna2500g979kcal55.8g100.7g39.1g31.9g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376798